Fredagen

Idag har jag inga lektioner så det blir en chilldag med massa städning. Igår sov Tobias här och vi gjorde jätte god mat (potatisgratäng och grillad kyckling med bea-sås) men tyvärr så tycker ingen av oss om att städa så vi lät det stå till idag så nu när han har farit till stan så får jag städa. Sen ska jag även städa mitt rum för det är verkligen stökigt! Efter det ska jag ta och packa ihop mina saker och fara till pappa vilket känns jätte kul för jag längtar efter han!

Igår när jag skulle öppna min nya rakhyvel så klipte jag av toppen på förpackningen och sen så stoppade jag in ett finger för att bryta upp kartongen, tyvärr så råkade jag även hyvla mig i pekfingret så då skrek jag på Tobias och han fick komma springande med plååster. Det gjore sjukt ont och blödde massor. Så idag kan jag knapt skriva på tangenterna för att ena fingret inte funkar, jätte jobbigt!

Hemma hos mamma


Loppan 16år (Snart)


Bremer 18 (Snart)

Nu är jag hemma från stan och alla bestyr. Efter att ha träffat mormor på Nk och fikat super smarrig chokladkaka och bara myst så träffade jag Tobias på stan. Vi sprang runt ett tag med Elin och Kaggen och letade julklappar som några små illrar. I morgon Onsdag så fyller min kära syster 16 år och Bremer 18 så presenter till dom letade vi också. NI måste komma ihåg att gratta dom i morgon :D PUSSSS

Mycket att göra

Idag har jag en massa saker att ta i tu med, man får hoppas jag hinner med allt. Har klivigt upp tidigt idag och är redan i skolan. Det känndes jätte jobbigt att lämna älsklingen hemma i sängen medans man själv var tvungen att släpa sig ut i kylan. Men nu är jag på skolan och då är det lika bra att bita ihop och börja ta itu med saker och ting.

Tisadag:
1. Jobba med UF ( jätte viktigt!)
2. Gå på stan med Tobias, han ska köpa nya kläder och behöver smakråd.
3. Körlektion kl 14.05 GLÖM DET INTE!
4. Möta mormor på Nk där hon ska få bjuda mig på fika.
5. Ta reda på nummret till Australien så jag kan  ringa Foula i morgon på morgonen.
6. Ringa Håkan och ta reda på vart lönen har tagit vägen.

Mys pys



Mys pys klädsel med mys pys älsklingen

Kolla vad fina våra egg är :D

Efter festen i lördags så myste jag och tobias hela söndagen. Super mysigt. Vi stekte egg ( fast jag inte gillar det) och sen såg vi på Vallader och drack varm choklad med marsh mallows och visp grädde. PUSS Skriver mer senare

RSS 2.0