I månad idag


En månad idag älskling

Nu ska jag övningsköra


Nu ska jag äntligen ut på min första riktiga övninskörning, Önska mig lycka till!!

Uf

Idag på bussen hem från stan så satt jag och Alle och spånade på vad vi skulle göra för något till Uf företag. Nu vet vi! Det är en super bra ide. Ska ringa Emma snart och berätta för henne pusss


Lockigt hår?

Nu när mitt hår har blivigt så långt så skulle jag vilja permanenta det. Grejen är bara den att jag vill inte ha smålockigt utan stora Gossip girl lockar. Har suttit i kanske en halvtimma nu och försökt få till dom perfekta lockarna, Hur svårt som  helst! Här kommer resultatet.


Hur kul som helst

Nu under en super tråkig lektion så har jag och Emma kommit på en super rolig lek. Den kallas bita godisen. Den går ut på att man har en godispåse men godis i. Leken börjar med att någon av deltagarna väljer en godis ur påsen och tar sedan en tugga av den. Leken fortsätter med att den andre deltagaren tar en tugga och sen så fortsätter man så till det inte finns något av godisen kvar. Från början är det inte jätte svårt men efter ett tag när det knapt är något av godisen kvar så blir det super svårt! Prova själva! Det  funkar på alla godisar men bäst på lite sega

Väldigt upptagen

Har just kollat igenom min kanlender och jag måste säga att jag är en ganska upptagen kvinna. Kolla bara vad jag ska göra dom närmaste dagarna.

Torsdag

- PLUGGA, matte mm.
- Kolla ut mer par glasögon ( Inte högsta prioretering)
- ÖVNINGSKÖRA!!!
- Umgås med Ellen
Fredag
-Ska till Tobias stuga
Lördag
- Jobba på H- fors gården
Söndag
-Tjej mys hela kvällen

Hejsan alla glada

Nej nu har jag bestämt mig för att börja skriva lite mer än vad jag gjort på slutet. Jag har tyvärr bara inte kännt för att skriva. Idag på bussen vart jag som lite småsugen på att skriva ett eller kanske två inlägg. Så idag kommer det bli en massa uppdateringar.

Åsikter!

Nu sitter jag, Emma, Andre, Bremer och Alle och diskuterar vilket parti vi ska gå med i. Känns inte riktigt som om vi har hittat något som tycker exakt som vi men vi fortsätter leta. Gud vad svårt detta är. Men man vill ändå gå med och tycka till. Jag tycker mer ungdommar borde gå med så att sverige får veta vad vi ungdommar tycker. Gå med i ett parti nu!

Nu vill jag hem

Nu är jag verkligen less, klev upp super tidigt i morse för att hinnna till orgenteringen. Vad tror ni händer då? jo det ska jag tala om för er. När vi hade gått till Gamlia hallen så satt vi där och väntade och väntade. Efter 40 minuter så gick vi tillbaka för ingen lärare hade dykt upp. Hur surt är inte det då? Så nu är jag jätte less och vill bara hem. Ska nog prata lite mer med Emma om ci ska ta och börja bege oss hem. Min lilla gumma är nämnligen jätte sjuk så hon behöver verkligen komma hem och få i sig en kopp te. NU ska jag höra med henne om jag ska hämta en kopp te till henne, man vill ju vara snäll med sin bästa vän.

Bilder från turkiet


På väg till gaten och början på flygresan


Framme i Turkiet


Svalkande dopp i polen


Packning och oreda


Svalkande melon drik gjord av våran egen bartender Andre


Två små donnor i hotellrummet


Bruna svenska flickor


Älskar er



Borta bra men hemma bäst

Så nu är man äntligen hemma igen från turkiet. Misstro mig inte utan vi hade det jätte trevligt det var bara det att man får hemlängtan ganska snabbt. Alla har tagit massor av bilder och jag lovar att i morgon ska jag lägga upp massor. Tyvärr så orkar jag inte det ikväll och plus att jag inte har fått Emma, Andre och Ellens bilder än. Men bara för att alla som läser detta ska bli lite avundsjuka så måste jag bara säga som det är. VI hadde det jätte trevligt där borta, jag vet att ni önskar ni vore med. PUSS

RSS 2.0