6 Månader



Idag firar Tobias och jag 6 månader. Eller igentligen så ska vi fira det den 29 men som alla vet så har februari bara 28 dagar så vi firar det i kväll i stället. Tobias har bokat bord på någon resturan i stan så i kväll ska vi bara mysa. PUSS på dig älskling, hoppas det minst blir 6 månader till!!!

lördags morgon


Hadde mina nya stövlar i går vid middagen, dom är sååååååå Snygga

God morgon alla glada. Igår kväll efter att ha varit och firat Tobias pappa som fyllde år så kom Elin och hämtade mig och Tobias. Tobias for hem medans jag bara bytte skor och sen for jag och Elin vidare till Maxim. Där mötte vi några killar vi känner sedan innan och några nya ansikten. Det var super trevligt!!! Vi drack några cider och bara myste och snackade en massa. Sen for killarna vidare till X3M och jag och Elin gick hem till mig.(Det är jäkligt skönt att bo så nära stan! ) Det sämsta med att jobba på X3M är att det blir inte samma sak när man ska dit tex på en fredag. Man känner alla som jobbar så det blir lite mer jobb stämning än fest stämning. Men det är ändå en trevlig arbetsplats.
Nu sitter jag hemma i lägenheten, igentligen skulle jag ha varit ute med Emma och kört skoter med den ända bussen som gick så jag skulle komma dit i tid gick kl 0715 tror jag och det känndes väldigt drygt! Så nu är jag här i stället. Tror jag ska till H-fors i morgon i stället och hämta dom sista sakerna. Tobias ville bjuda ut mig på resturang i kväll och det säger man ju inte nej till! Så fram tills dess ska jag nog städa som en idiot! Det är så himla stökigt här ! PUSSSSSSS

Tiden räcker inte till



jag förstår inte hur tiden inte kan räcka till. Det känns som att jag är trött hela tiden men samtidigt som jag har super mycket att göra. Jag tror inte jag kommer hinna med allt jag har planerat för veckan som återstår i kalla Sverige. 

Mina 6 återstående dagar kommer jag spendera på följande sätt:

Fredag:
Körlektion kl 07.00 och en senare kl 15.00.
Skola + skolarbete.
Middag hoss Tobias föräldrar kl 17.00
Umgås med Elin

Lördag:
Ska fara till hörnefors och köra skoter med Emma och Ellen.
Packa och återigen packa.
Sova i Hörnefors.

Söndag:
Träna körkorts teori och övningsköra.
Träffa mamma då hon kommer hem från skåne.

Måndag:
Körlektion på morgonen tror jag.
Träna teori.

Tisdag:
Tvätta och packa klart.
Körlektion.
Säkert något mer jag inte kommer i håg just nu.

Onsdag:
Sthlm på eftermiddagen och sen sova i mammas lägenhet.
Mys middag med Anna och mamma

Torsdag:
Träffa min kusin Towe som jag inte har träffat på evigheter.
17.20 Börjar min långa resa till Australien!!!

6 Dagar kvar

God morgon alla där ute. Idag är en lite seg dag då jag, Emma och Ellen var på Två våningar och partajade med dom övriga som jobbar på X3M. Vi hade verkligen super kul men det blev nog lite mycket :P Idag är det bara 6 dagar kvar tills det bär i väg till Australien, så det närmar sig med stormsteg. Idag så är jag i skolan och sen så ska jag köra på körskolan. Nej nu ska jag ta och konsentrera mig på filmen så jag kan svara på frågorna sen PUSSSSS

7 Dagar kvar

Nu är det bara 7 dagar kvar och jag har en massa saker att hinna med att göra innan jag far. Har varit i skolan och haft utv samtal med min mentor Linn och jag måste då saga det att jag låg riktigt bra till. Har även varti med Andre då han följde med mig och skickade i väg en jacka som jag har sålt på Tradera.  Nu sitter jag hemma med katterna och ska snart börja städa och tvätta.

Att göra innan resan:
1. Tvätta och packa ner kläderna jag ska ha med mig.
2. Lägga in musik på mp3:n jag har lånat av Andre.
3. Göra i ordning alla skoluppgifter som jag ska ha med mig.

Kommer inte på något mer just nu men jag lovar er att det kommer tillkomma åtminstonde tre fyra saker på listan innan jag åker.

PUSSS

10 dagar kvar



Nu är det bara 10 dagar kvar tills det bär i väg till sthlom och dagen efter det ( den 5 ) så börjar den långa resan till Australien. Jag är jätte nervös!!! Fast jag tror det kommer gå jätte bra. Jag har pratat med Karl nu i flera dar på msn, tror jag ska ringa han i morgon, så det känns jätte bra. Han har till odh med skickat bilder på sina kompisa så nu vet jag hur dom ser ut. Det är alltid trevligt.
NU sitter jag och väntar på attt mamma ska komma och hämta mig och sambon för vi ska till mormor och morfar och äta söndags middag. Det var så länge sedan jag träffade dom. Jag hoppas även att mina kära kusiner ska vara där, har hört av en liten fågel att dom iallafall tackat ja när mormor frågde dom.
Igår var det Las vegas festen och jag måste säga att jag hadde JÄTTE trevligt trots att jag kanske inte var 1000% sugen på det. Ska försöka få tag på lite bilder senare under dagen. Nej nu ska jag gå coh säga till Tobias att det är hans tur att diska för jag orkar inte! PUSSSSSS

RSS 2.0